Afgelast: Groep 7 disco!

09 oktober 2020 om 19:30 tot 09 oktober 2020 om 22:00

SJV-gebouw , Mimosastraat 1 , Rosmalen

Na een onzekere periode waarin we pas op de plaats moesten maken met de organisatie van onze activiteiten, zijn we enkele weken geleden vol energie en enthousiasme gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Omdat de veiligheid en gezondheid van ouders en kinderen voor ons prioriteit hebben, houden we hierbij de ontwikkelingen rondom corona uiteraard nauwlettend in de gaten. 
 
Helaas heeft de overheid gisteren besloten de huidige maatregelen aan te scherpen om zo het virus in te dammen. Gekeken naar de disco’s voor groep 7 & 8 op 9 en 30 oktober, moeten we concluderen dat de nieuwe richtlijnen hier zoveel impact op hebben dat ze niet door kunnen gaan. Met pijn in ons hart welteverstaan.
 
Bij de pakken neerzitten, doen we zeker niet en dus kijken we met opgeheven hoofd vooruit naar het moment dat we deze activiteit weer in een veilige vorm kunnen laten plaatsvinden. Echter, het is nu belangrijk er alles aan te doen om het virus onder controle te krijgen. En houden. Over een tijdje verblijden we je weer met leuk SJV-nieuws. Houd daarvoor onze SJV-app, website en/of socials in de gaten. Tot het zover is, hopen we dat je goed op jezelf, familie en vrienden past. Ben lief voor elkaar!
 
Cookie instellingen