Inschrijven SJV's Zomerestafette

16 mei 2021 om 09:00 tot 23 mei 2021 om 23:00
In de laatste week van de zomervakantie vindt SJV’s Zomerestafette plaats. Voor iedereen in groep 1 t/m 8 van de basisschool organiseren we minimaal twee superleuke activiteiten!
 
De KinderVakantieWeek gaat dit jaar niet door; de Zomerestafette komt in deze plaats. Hiermee kiezen we ervoor om te focussen op wat zeer waarschijnlijk wel kan; in onzevoorbereidingen én tijdens de activiteiten. We maken er samen met de kinderen en hulpouders graag een feestje van!
 

Wat gaan we doen?

Ken je onze KinderVakantieWeek? Ja? Dan ken je ook onze beroemde Wipe-out en de altijd uitdagende Crazy SJV. Ken je de KinderVakantieWeek niet? Denk dan bij deze activiteiten aan gave luchtkussens, uitdagende parcours en leuke spellen in hoog tempo. En dat allemaal samen met je vriend(inn)en in een hopelijk stralende zon 😊.
De kinderen in groep 8 zijn ook welkom voor dé griezelend spannende afsluiting van de basisschooltijd: ons nachtspel!
 

Hoe ziet de planning eruit?

We verwelkomen de kinderen graag op de volgende dagen:
woensdag 1 september groep 5 t/m 8 Wipe-out en Crazy SJV
donderdag 2 september groep 1 t/m 4 Wipe-out en Crazy SJV
vrijdag 3 september groep 8 Nachtspel

We hopen dat in de komende tijd blijkt dat we de kinderen nog een extra, optionele activiteit kunnen bieden tijdens deze week.
 

Wat is er nodig om mee te doen?

Natuurlijk wil je meedoen aan de Zomerestafette! Schrijf je daarom nu in via deze link. Niet alleen kinderen kunnen hier worden ingeschreven, maar ook hulpouders/-tantes/-ooms/- en andere volwassenen. Voldoende hulp is voorwaardelijk om de activiteiten door te kunnen laten gaan.

Tijdens het inschrijfproces word je naar een betaalomgeving geleid. Het inschrijfgeld per kind bedraagt € 6,-. Dit is inclusief de eventuele optionele activiteit. Ook belangrijk:
  • Na betaling ontvang je binnen 24 uur een een bevestigingsmail. Geen mail ontvangen? Check je spam. 
  • Tijdens je inschrijving schrijf je zowel je kind(eren) als jezelf en/of andere volwassen hulpen in als deelnemer(s). Na het invullen van de persoonsgegevens van degene die je inschrijft, kies je in het volgende scherm zijn/haar zogenaamde evenementenrol. Kies voor het inschrijven van deelnemende kinderen de rol ‘Een kind inschrijven als deelnemer’ en voor deelnemende hulpouders de rol ‘Inschrijven als hulpouder’. Zorg ervoor dat je zowel de gegevens van deelnemende kinderen als die van de deelnemende hulpouders hebt ingevoerd voordat je naar het betaalscherm gaat!
  • Heb je een fout gemaakt bij het invoeren van de inschrijfgegegevens? Stuur een mail naar zomerestafette@sjvrosmalen.nl en wij passen de gegevens voor je aan. 
 

Heb je vragen? 

Raadpleeg dan deze FAQ over de inschrijving. Staat je vraag hier niet bij, neem dan contact met ons op via de mail: zomerestafette@sjvrosmalen.nl. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. 
Cookie instellingen