Midzomeravond fietstocht

17 juli 2021 om 18:00

SJV-gebouw , Mimosastraat 1

Sportieve aanloop naar de zomervakantie…

Het is bijna zomervakantie en wij hebben nog een heerlijke fietstocht voor jou in petto! Op zaterdag 17 juli kan jij met je ouders, broertjes, zusjes en vriendjes door Rosmalen fietsen over een afstand van 5 km, 10 km of 15 km. 

Langs de route zijn er leuke optredens en kan je een glaasje ranja drinken. Is het warm weer? Neem dan ook wat te drinken mee van huis. 
 

Waar en hoe laat dan?

De fietstocht start vanaf het SJV-gebouw. Om te zorgen dat je voor het donker binnen bent kan je starten tussen 18.00u en 19.30u. 
 

Hoe kan jij je aanmelden voor deelname?

Je kunt je van 1 juli 09.00u t/m 15 juli 23.00u inschrijven via deze link. Je hoeft je alleen als kind in te schrijven, je ouders of opa en oma mogen gratis meefietsen. De kosten zijn €2,- per kind.  
 

SJV-wegenwachtservice

Heb je pech onderweg? Geen nood! Want dan komt onze heuse SJV-wegenwachtservice je te hulp! Bij een kleine reparatie zorgen zij ervoor dat je fiets weer wordt opgelapt, zodat jij je fietstocht kunt vervolgen. Lukt dit nou niet? Dan word je terug gebracht naar het SJV-gebouw. 
 

Veiligheid staat voorop

Ieders veiligheid staat bij iedere activiteit voorop! Wij gaan er daarom vanuit dat: 
  • iedereen zich aan de meest actuele coronamaatregelen houdt tijdens deelname aan de fietstocht. Check hiervoor de website van de Rijksoverheid (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels).
  • iedereen zich aan de geldende verkeersregels houdt. Houd tijdens het fietsen en tegelijkertijd kletsen, lachen en/of zingen je omgeving in de gaten.
Cookie instellingen