SJV's kleur en tekenwedstrijd 3: Goede voornemens!

03 januari 2021 tot 10 januari 2021
Pak de kleurpotloden en stiften er maar bij, voor SJV's Kleur- en Tekenwedstrijd met deze week het thema: Goede voornemens!
 
 

Tekenwedstrijd voor groep 1 t/m 4 

Houd jij ook zo van kleuren en tekenen en zit je in groep 1 t/m 4? Doe dan mee met onze teken- en kleurwedstrijd en maak kans op leuke prijzen! Als je de tekening wilt downloaden dan kan dat hier!

Opsturen via e-mail of social media kan natuurlijk ook! Stuur een mail naar communicatie@sjvrosmalen.nl of tag ons op social media (Facebook of Instagram) met de hashtag #SJVKleurwedstrijd. We maken op 10 januari de winnaar bekend. Er zijn leuke prijzen te winnen! 
 

Tekenwedstrijd voor de bovenbouw 

Zit je in groep 5 t/m 8 en ben je creatief, houd je van tekenen, schilderen, kleuren en knutselen? Laat je creatieve brein de vrije loop en pak die kwasten, potloden of scharen uit de kast. Deze week staat in het thema van de goede voornemens en daarvoor mag je jouw mooiste kuntswerk bij ons aanleveren! Je kunt deze insturen via mail naar communicatie@sjvrosmalen.nl of via social media (tag ons en gebruik onze hashtag #SJVTekenwedstrijd). We maken op 10 januari de winnaar bekend. Er zijn leuke prijzen te winnen!
Cookie instellingen