SJV's Kleur- en Tekenwedstrijd!

19 december 2020 tot 01 januari 2021

Thuis

Pak de kleurpotloden en stiften er maar bij, voor SJV's Kleur- en Tekenwedstrijd!
 
 

Kleurwedstrijd voor groep 1 t/m 4

Houd jij ook zo van kleuren en tekenen en zit je in groep 1 t/m 4? Doe dan mee met onze teken- en kleurwedstrijd en maak kans op leuke prijzen! Van 19 december tot en met 10 januari kun je elke week meedoen. Iedere week komt een nieuwe tekening online die je zelf kunt printen, op je allermooist mag inkleuren, en vervolgens in de brievenbus op de Mimosastraat 1 kunt stoppen!

Opsturen via e-mail of social media kan natuurlijk ook! Stuur een mail naar communicatie@sjvrosmalen.nl of tag ons op social media (Facebook of Instagram) met de hashtag #SJVKleurwedstrijd. We maken op 27 december, 3 januari en 10 januari de winnaars van die week bekend. 

De kleurplaat van de eerste week is al naar alle scholen gestuurd. Het kan dus zo zijn dat je de eerste tekening niet meer hoeft te printen, maar dat je meteen aan de slag kunt om er een mooi kunstwerk van te maken. Wil je weten welke thema's aan bod komen? Kijk dan hieronder voor een volledig overzicht.
 

Tekenwedstrijd voor de bovenbouw 

Zit je in groep 5 t/m 8 en ben je creatief, houd je van tekenen, schilderen, kleuren en knutselen? Laat je creatieve brein de vrije loop en pak die kwasten, potloden of scharen uit de kast. Van 19 december tot en met 10 januari kun je elke week mee doen met de tekenwedstrijd van SJV!
 
Je kunt elke week jouw mooiste creatieve werkstuk insturen via mail naar communicatie@sjvrosmalen.nl of via social media (tag ons en gebruik onze hashtag #SJVTekenwedstrijd).We maken op 27 december, 3 januari en 10 januari de winnaars van die week bekend. Er zijn leuke prijzen te winnen! Wil je weten welke thema's aan bod komen? Kijk dan hieronder voor een volledig overzicht.
 

Schema

Week 1: thema Kerst
  • Start: 19 december 2020
  • Tekening inleveren tot 26 december 2020
  • Prijsuitreiking via social media op 27 december 2020
Week 2: thema Nieuwjaar
  • Start: 27 december 2020
  • Tekening inleveren tot 2 januari 2021
  • Prijsuitreiking via social media op 3 januari 2021
Week 3: thema Goede voornemens
  • Start: 3 januari 2021
  • Tekening inleveren tot 9 januari 2021
  • Prijsuitreiking via social media op 10 januari 2021
Cookie instellingen