Vrijwilligersavond

08 maart 2022 om 20:00 tot 08 maart 2022 om 21:00

SJV-gebouw , Mimosastraat 1 , Rosmalen

Ken je ons al? Wij zijn SJV, dé Rosmalense stichting die allerlei leuke, stoere, spannende en uitdagende activiteiten organiseert voor alle basisschoolleerlingen uit onze regio. Leuk om je te leren kennen!
 
Onze activiteiten worden stuk voor stuk goed bezocht en dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar vrijwilligers die willen helpen om onze jonge deelnemers een waanzinnige ervaring te laten beleven.
 
Lijkt het je leuk om wat voor ons te doen, maar weet je eigenlijk niet wat er zoal te doen is? Bezoek dan onze informatieavond op dinsdag 8 maart.
 
Je bent vanaf 20.00 uur van harte welkom bij het SJV-gebouw, Mimosastraat 1. We trappen deze interactieve avond om 20.15 uur af met een formeel programma wat we hopen rond 21.00 uur af te ronden. Erna is het tijd voor een gezellige borrel en kennismaking.
 
Kom jij de 8ste bij ons langs? Je leert SJV kennen op een leuke manier, laagdrempelig en vrijblijvend. Je kunt met al je vragen bij ons terecht en uiteraard hopen we je binnenkort als nieuwe SJV-vrijwilliger in te delen bij een van onze activiteiten. Voel je welkom!
Cookie instellingen