Wandel3Daagse

18 mei 2022 tot 20 mei 2022

SJV Rosmalen , Rosmalen e.o.

We zijn blij dat we dit jaar weer de Wandel3Daagse in het ‘oude jasje’ kunnen gieten. Elk jaar is deze activiteit een ongekend succes. Dit jaar wandelen we met z’n allen vanaf woensdag 18 mei tot en met vrijdag 20 mei. Drie dagen lang kunnen basisschoolleerlingen, hun broertjes, zusjes, ouders en andere wandelaars gevarieerde routes van 5 of 10 kilometer lopen in en rond Rosmalen. We kunnen je verzekeren, de routes zijn ook dit jaar zeker weer de moeite waard!

 

Dag 1: OJC Rosmalen / Vladeraeckenpark

5 km vertrek om 18.30 uur

10 km vertrek om 18.15 uur 

 

Dag 2: Rodenborch College

5 km vertrek om 18.30 uur

10 km vertrek om 18.15 uur

 

Dag 3: Het Gildeplein

5 km vertrek om 18.00 – 18.15 uur

10 km vertrek om 17.00 - 17.15 uur

 

De routes? Die delen we vlak voor vertrek aan je uit! Zo zijn we er zeker van dat je niet te vroeg vertrekt. De stempelhulpen en verkeersregelaars staan dan voor je klaar zodat je je stempels kunt verzamelen en veilig de oversteek kunt maken. 

 

Veel kinderen zijn inmiddels opgegeven via de school. We zijn blij om te zien dat er weer massaal gewandeld gaat worden! Wil je ook nog meedoen? Dat vinden we leuk! Je kunt je op de eerste dag (woensdag 18 mei) nog inschrijven voor de 5km of 10km bij de kraam van SJV Rosmalen. De kosten voor deelname van € 3,50 per persoon.*

 

*Ieder kind dient zich in te schrijven met een begeleider en voor beiden moeten de deelnamekosten worden betaald. 

 

Zoals elk jaar is er dit jaar ook een DJ aanwezig om de finish muzikaal te omlijsten. Vrijdag onthalen we alle wandelaars op de Driesprong. De Via Gladiola in Rosmalen loopt vanaf de kruising Dorpsstraat / Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat tot en met de Driesprong. Alle wandelaars krijgen na deze drie dagen een mooie medaille! 

 

Belangrijke informatie omtrent de Wandel3Daagse:

  • Zorg dat de kinderen onder begeleiding lopen
  • Communiceer naar de deelnemers dat zij zelf het goede voorbeeld geven
  • Communiceer naar de ouders dat zij hun telefoonnummer op de arm van het kind schrijven, zodat zoekgeraakte kinderen weer snel herenigd kunnen worden. Wandel niet verder wanneer een kind zoek is
  • Kom op de fiets, dit is veiliger bij de start en finish
 

Smeer de kuiten, trek je wandelschoenen aan, neem wat lekkers mee voor onderweg, en dan zien we je graag 18 mei bij OJC Rosmalen / Vladeraeckenpark! 

 
Cookie instellingen