🚀 Stem op SJV Rosmalen bij Rabo ClubSupport

Steun jij ons ook dit jaar weer via de Rabo Clubsupport? 
We hebben grootse plannen voor dit jaar en willen het geld dat we ontvangen graag besteden aan nieuwe spelmaterialen, een huif voor een kar om alles heen en weer te krijgen, en nieuwe discoapparatuur. Met jouw steun kunnen we dit realiseren en nog meer plezier en avontuur bieden aan de kinderen in onze gemeenschap.
 
Als een gewaardeerd lid van de Rabobank heb je de macht om jouw stem uit te brengen ten behoeve van SJV, wat ervoor zal zorgen dat we onze waardevolle activiteiten voor de basisschooljeugd in Rosmalen kunnen blijven organiseren.
 
Het is een eenvoudig proces. Je kunt je stem uitbrengen door in te loggen op de Rabobank-app of -website, vervolgens naar 'zelf regelen' te gaan en daar 'mijn lidmaatschap' te selecteren. Kies daarna voor Rabo ClubSupport, en je bent klaar om jouw steun te betuigen aan SJV Rosmalen.
 
We hopen van harte dat we op jouw steun mogen rekenen, want jouw stem maakt echt een verschil. Vergeet niet dat je tot 26 september de tijd hebt om jouw stem uit te brengen en ons te helpen onze missie te volbrengen. Samen kunnen we het verschil maken!

Stem via deze link: RaboClubsupport
 
#RaboClubSupport #SJVRosmalen #rabobankshertogenboschenomstreken
Cookie instellingen