Afgelasting SJV-activiteiten

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de overheid steeds strengere en meer langdurige maatregelen neemt in de strijd tegen het coronavirus. Omdat de veiligheid en gezondheid van ouders en kinderen voor SJV prioriteit hebben, volgen we de berichtgeving hierover op de voet.

 

Maandagavond zijn er wederom nieuwe maatregelen afgekondigd om het virus in te dammen. Naar aanleiding hiervan hebben we moeten concluderen dat de invloed op de komende SJV-activiteiten dermate groot is dat deze niet door kunnen gaan. Met pijn in ons hart gelasten we daarom onze bezigheden rondom Koningsdag, de Wandeldriedaagse (W3D), de groep 7-disco van 5 juni, de Prom Night en de KinderVakantieWeek af. Aangezien samenkomsten tot 1 juni verboden zijn, is de W3D in de huidige situatie niet toegestaan. Voor de andere activiteiten geldt dat we deze niet kunnen voorbereiden en uitvoeren op de manier die wij graag zouden willen, en die jullie verdienen.

 

Deze situatie valt ons heel zwaar. Echter, het is nu belangrijk er alles aan te doen om het virus onder controle te krijgen. En houden. Over een tijdje kunnen we jullie weer verblijden met leuk SJV-nieuws en nog beter: dan kunnen we jullie weer zien! Tot het zover is, hopen we dat jullie goed op jezelf, familie en vrienden passen. Ben lief voor elkaar!

Cookie instellingen