Een nieuw SJV-seizoen staat voor de deur..!

...en wij hebben er heel veel zin in! We trappen dit jaar af met de disco's en het Kabouterbos. Het vervolg van de planning delen we met je zodra we weten hoe we het seizoen in kunnen/mogen vullen. Wil je op de hoogte blijven? Houd dan onze nieuwe app, nieuwe website en/of onze socials in de gaten!  

Laten we nu eerst terugkijken op een aantal 
leuke activiteiten dat deze zomer plaatsvond om daarna snel vooruit te kijken wat we voor je in petto hebben. 

Wally's pretparade
Op vrijdag 21 augustus was Wally van de partij om er bij SJV een spetterend feestje van te maken. Hij haalde grapjes uit en je kon leuke prijsjes winnen door allerlei spelletjes te spelen die Wally speciaal voor ons had meegenomen. Klik hier voor de foto's op onze website of download de SJV-app en bekijk ze daar. 

SJV-nachtspel
We konden groep 8 toch niet naar de middelbare school laten gaan zonder deelname aan het beroemde SJV-nachtspel? Natuurlijk niet! En dus werden in de heldere nacht van 29 augustus de zenuwen hevig op de proef gesteld en hoorde je een enorm gegil in het bos. Enge zusters, gevaarlijke priesters en nog vele anderen hebben groep 8 nog een laatste keer goed te pakken gehad. Zie hier de foto's van deze onvergetelijke nacht

Kabouterbos
Kabouter Lef woont al jaren in het Kabouterbos en vraagt zich af wat er zich allemaal buiten het Kabouterbos afspeelt. Op zondag 11 oktober nodigt hij alle 'buitenlanders' van de peuters t/m groep 4 uit voor een avontuur in zijn bos. Doe jij samen met je ouders mee aan deze leuke en gezellige sprookjesbelevingstocht? 

Vanwege corona houden we dit jaar strakker vast aan de tijdsblokken voor de scholen en raden we je aan om je van te voren in te schrijven via onze website. Klik hier voor alle informatie over een onvergetelijke dag in ons Kabouterbos


Disco's groep 7 & 8
Binnenkort kun je weer helemaal los gaan op de nieuwste muziek in ons SJV-gebouw. De dj's hebben de afgelopen periode flink geoefend en staan te springen om hun geluidsinstallatie weer eens te testen. Bouw jij een feestje met ons mee? 

Voor ieders veiligheid hebben we aanvullende maatregelen genomen en verloopt de inschrijving anders dan je van ons gewend bent. De inschrijfperiode is van 13 september 21.00u t/m 20 september 21.00u (zie hier voor meer informatie). Je kunt je pasje ophalen en betalen voorafgaand aan de eerste disco bij het SJV-gebouw. Er volgt na inschrijving dus geen fotomoment en geen betaalavond. Voor meer info houd je onze website en app in de gaten!

Blijf op de hoogte
Heb je de (vernieuwde) SJV-app al? Je vindt hier onder meer het laatste nieuws over en foto's van al onze activiteiten. Download 'm nu in de Apple Store of Google Play Store. Vergeet ons ook niet te volgen via Facebook en/of Instagram. Je krijgt al onze actuele berichten zo op een presenteerblaadje aangeboden.


Tot snel! 
Cookie instellingen