SJV nieuwsbrief april

 

Misschien moeten we nog even wachten op echt zomerweer, maar de langere dagen, fluitende vogels en lichtpuntjes in het nieuws zorgen ervoor dat wij staan te stuiteren! We kijken met veel plezier terug op de Paasspeurtocht en met bakken energie en geweldige plannen organiseren we de komende tijd superleuke activiteiten. 

Paasspeurtocht
Met een paar stevige wandelschoenen en een dosis goede moed hebben heel veel kinderen tijdens het Paasweekend de Paasspeurtocht gelopen. Het was een flinke zoektocht naar de juiste etalages in het centrum van Rosmalen waar ze de rebussen konden vinden. En dat was nog niet alles: deze etalages hingen ook nog eens vol met paaseieren!

Er deden wel 400 kinderen mee, dus je kunt je voorstellen dat op dit moment nog hard gewerkt wordt aan het nakijken van alle opdrachtformulieren. Nog even geduld en we weten wie gewonnen heeft! We maken de winnaars zo snel mogelijk bekend, dus houd je mailbox in de gaten!


Koningsdag
Over iets meer dan twee weken is het alweer Koningsdag! Dit jaar vindt deze feestdag in de gemeente ’s-Hertogenbosch vooral virtueel plaats. Waar mogelijk zullen naast digitale, ook kleinschalige activiteiten georganiseerd worden waar we elkaar wel in het echt kunnen treffen. 

Om deze Koningsdag toch voor iedereen een feestelijk en oranje tintje te geven, werkt de Stichting Koningsdag 's-Hertogenbosch nauw samen met de Oranjecomités binnen de gemeente én SJV. 

Via de website www.koningsdagshertogenbosch.nl en onder meer de social media-kanalen van SJV houden we je de komende weken op de hoogte van het laatste nieuws.  


Wandel3Daagse
We kijken er alweer enorm naar uit: SJV’s Wandel3Daagse! Ieder jaar een groot succes en na de ‘verloren’ editie van vorig jaar, is het fijn dit jaar weer op pad te mogen. Maar: wel in aangepaste vorm. Je kunt deze keer niet in drie dagen een blinkende medaille verdienen, maar hebt meerdere dagen de tijd om een aantal toffe routes te lopen en zo de felbegeerde prijs in ontvangst te nemen. En nog mooier: je bepaalt de routes en de afstand helemaal zelf!

Aanmelden kan via de website van SJV vanaf donderdag 22 april tot en met zaterdag 15 mei. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,00 per persoon. Je kunt dit betalen als je de inschrijving doorlopen hebt. Let op: iedere loper moet zich apart aanmelden.

Trek dus je wandelschoenen aan, smeer je kuiten en ga op pad. Je kunt meedoen van vrijdag 21 mei tot en met maandag 31 mei.

Save the date: 19 juni
Reserveer zaterdagavond 19 juni vast in je agenda voor een gezellige midzomeravond-fietstocht. Bewegen, genieten van de omgeving én het gezelschap van je mede-fietsgenoten...nu al een goed vooruitzicht!

SJV's Zomerestafette 
Stel je voor: in een race tegen de klok spellen doen met je vrienden en vriendinnen, uitdagende parcoursen bedwingen in de (hopelijk) stralende zon…Zie je het voor je? Wij ook! En daarom gaan we het regelen. :-)

In de laatste week van de zomervakantie vindt SJV’s Zomerestafette plaats. Voor alle kinderen organiseren we in ieder geval twee activiteiten. We hopen dat in de komende weken blijkt dat we dit nog iets kunnen uitbreiden.

De KinderVakantieWeek gaat dit jaar niet door; de Zomerestafette komt ervoor in de plaats. Hiermee focussen we op wat zeer waarschijnlijk wel kan; in onze voorbereidingen én tijdens de activiteiten.

We kijken er ontzettend naar uit om er samen met alle kinderen weer een feestje van te maken! Heb jij er ook zin in? Reserveer dan alvast 1 september (bovenbouw), 2 september (onderbouw) en/of 3 september (groep 8) in je agenda en houdt de rest van die week ook nog wat ruimte. ;-) Over een paar weken informeren we je over de activiteiten, inschrijving en andere belangrijke zaken.

Blijf op de hoogte
Heb jij de (vernieuwde) SJV-app al? Je vindt hier onder meer het laatste nieuws over en foto's van al onze activiteiten. Download 'm nu in de Apple Store of Google Play Store. Vergeet ons ook niet te volgen via Facebook en/of Instagram. Je krijgt al onze actuele berichten zo op een presenteerblaadje aangeboden.


Tot snel!
Cookie instellingen