Terugblik op gezellige SJV Midzomerfietstocht

Afgelopen zaterdag hebben heel veel kinderen met een stralend zonnetje mogen genieten van Rosmalen en omgeving tijdens de allereerste editie van de Midzomeravond fietstocht. Terwijl ze afstanden aflegden van 5, 10 of zelfs 15 km konden ze onderweg bij vier stops een lekker glaasje ranja drinken en ondertussen genieten van optredens van muziekvereniging St. Cecilia, dansschool Dream Dance, blaaskapel Bendegek en de dansmariekes. 
 
De eerste deelnemers startten om 18.00u bij het SJV-gebouw en werden daar met de muziek van St. Cecilia (Next Generation) o.l.v. Rogier Monsieur op weg geholpen. De leden van dansgroep Dream Dance gaven onderweg gave optredens bij Mariaoord en Kindcentrum De Terp. Bij Zorgcentrum Annenborch zorgde blaaskapel Bende Gek samen met de kleine dansmariekes van de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval voor een gezellige sfeer voor zowel deelnemers als bewoners. 
 
We kijken wat ons betreft terug op een geslaagde eerste editie. Dit smaakt naar meer! Alle deelnemers bedankt voor jullie goede zin, sportiviteit en gezelligheid en natuurlijk ook heel veel dank aan St. Cecilia, Dream Dance, Bende Gek en de dansmariekes van Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval voor de geweldige optredens! Tot de volgende activiteit!
Cookie instellingen