Paasspeurtocht

30 maart 2024 om 10:00 tot 30 maart 2024 om 16:00

Centrum Rosmalen , De Driesprong , Rosmalen

SJV’s paasspeurtocht 

Het is weer zover! SJV nodigt jullie uit voor een spetterende paasspeurtocht, dé familieactiviteit om het prachtige voorjaar te vieren! Op zaterdag 30 maart tussen 10.00 en 16.00 uur gaan we samen op avontuur in het knusse centrum van Rosmalen. Zoek ons op bij de SJV-tent op de Driesprong, waar je jouw toegangsbewijs kunt bemachtigen. Dit kaartje is jouw deelnamebewijs. Voor slechts €2,00 per kind kunnen ze meedoen, terwijl volwassen begeleiders helemaal gratis kunnen speuren. Mis het niet!  

Hoe werkt het? 

Op de opdrachtenkaart staat een foto van een deel van een winkelpand; dit is het startpunt van de speurtocht. Wanneer je dit pand hebben gevonden, hangt op de winkelruit een poster met daarop een foto van de volgende stap van je speurtocht. Door van winkel naar winkel te lopen, vind je iedere keer een stukje van een op te lossen rebus. Ook hangen in de etalages van de deelnemende winkels (papieren) paaseieren. Hoeveel eieren tel je totaal?  

Als je de hele route hebt afgelegd, breng je je puzzelresultaten naar de SJV-tent. En daar is meer dan alleen maar speuren! Tijdens en na je zoektocht staat er verfrissende ranja voor je klaar om je dorst te lessen. 

Maar dat is nog niet alles! Na de speurtocht zal de paashaas alle antwoorden grondig controleren. En weet je wat? Alle correcte inzendingen maken kans op fantastische prijzen. Dus, ben je klaar voor dit speurfeest?  

Cookie instellingen