Over SJV

In 1974 is Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten (SJV) gestart en in de loop van de jaren een begrip geworden in Rosmalen. SJV wil jongens en meisjes van de basisscholen uit Rosmalen kennis laten maken met de volgende activiteiten op het gebied van beweging en creativiteit:

  • KinderVakantieWeek
  • Disco's voor groep 7 en 8
  • Koningsdag
  • Kabouterbos
  • Oliebollenbingo
  • Poppen consultatie bureau
  • Paasspeurtocht
  • Wandel3Daagse
  • PromNightTelkens slaagt SJV er in spectaculaire activiteiten te organiseren die grote aantallen deelnemers trekken. Het succes is te danken aan de grote inzet van velen. Maar vooral die van de vaste vrijwilligers die zich keer op keer belangeloos inzetten. Buiten de ‘vaste’ SJV-ers is er een grote groep met hulpkrachten. Leuk om te zien dat de SJV-kinderen van vroeger met minstens zoveel plezier terugkomen als vrijwilliger, vaak met eigen kinderen. Ook het bedrijfsleven draagt nadrukkelijk bij aan de activiteiten; als sponsor of in natura.
 

Word vrijwilliger bij SJV!

Zie jij ook graag blije kindergezichten? Word dan vrijwilliger bij SJV. SJV heeft een OrganisatieTeam (OT) met verschillende kartrekkers voor de activiteiten. Allemaal vrijwilligers die er plezier in hebben om in hun vrije tijd een steentje bij te dragen aan de drukbezochte activiteiten voor de Rosmalense jeugd. Om alle kinderen goed te bereiken, is er een nauwe samenwerking met alle basisscholen van Rosmalen.

Waarom SJV-vrijwilliger worden? Je krijgt er energie van, je hebt contact met andere ouders en niet onbelangrijk, het is ook heel gezellig. Spreekt SJV je aan? Overweeg je om een keer een handje te helpen als vrijwilliger? Meld je dan direct aan via deze link dan en wie weet draag jij binnenkort al bij aan het succes van een SJV-activiteit en het plezier voor onze kinderen.
 

Jeugdcommissie

Jullie hebben ze vast weleens voorbij zien komen; de blauwe shirtjes van SJV. Lachend, lol hebbend, maar ook druk in de weer! Een groep tieners (die niet meer op de basisschool zitten) vormen samen de Jeugdcommissie, ook wel JC.

Vanaf de eerste klas van de middelbare school kun je je aanmelden als Jeugdcommissielid. Je ziet zo ook de andere kant van de activiteiten van SJV. En wat is er leuker dan ook achter de schermen aan de slag te zijn bij deze activiteiten? Wil jij mee helpen met de KinderVakantieWeek of een van de andere activiteiten? Stuur ons dan een berichtje op jc@sjvrosmalen.nl

Cookie instellingen