Organiseer je met ons mee!?

SJV-Rosmalen is op zoek naar een (mede)organisator voor de activiteiten die wij voor onze Rosmalense basisschool jeugd organiseren. Ben jij in het bezit van organisatietalent? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

In eerste instantie sluit je aan bij een bestaand team dat verantwoordelijk is voor een of meerdere van onze activiteiten. Gezamenlijk gaan jullie aan de slag om er een enorm succes van te maken. Want dat kunnen jullie! Wanneer je er klaar voor bent of wanneer je parallel aan je inzet voor dit team zelf iets wilt organiseren, neem je de verantwoordelijkheid voor het tot uitvoering brengen hiervan.Wat ga je doen?

Samen met een gezellig team zorg je dat:
  • Kinderen en ouders een onvergetelijke activiteit gaan beleven;
  • Draaiboeken en planningen up-to-date zijn;
  • Materialen zijn afgeroepen;
  • Hulpen beschikbaar zijn;
  • Onze Jeugdcommissie (JC), hulpen en collega SJV-ers aangestuurd worden;
  • De coördinatie van de activiteit op rolletjes loopt.
Wij bieden jou
Vrijwilligerswerk op maat. Je besteedt gemiddeld aan het organiseren van een activiteit binnen het seizoen ca. 1,5 uur per week. Heb je nog geen ervaring? Wij leren jou de kneepjes van het 'organisatievak'! Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom bij onze gave borrels, feestjes en interne evenementen, die je samen met jouw nieuwe collega-vrijwilligers en vrienden bijwoont!

Enthousiast? Meld je direct aan via het formulier hieronder

Inschrijven vrijwilliger

Cookie instellingen