SJV’s Oliebollenbingo 2020!

28 december 2020 om 15:30

Thuis

SJV’s Oliebollenbingo ziet er dit jaar iets anders uit dan voorgaande jaren. Normaal gesproken zitten we eind december in De Kentering aan lange tafels, gefocust op onze bingokaarten, met de stift in de hand, gezellig allemaal bij elkaar. Dit jaar moeten we het iets anders doen, maar het wordt zeker niet minder gezellig!
 
De Oliebollenbingo vindt dit jaar online plaats via een livestream op YouTube en Facebook. Op maandag 28 december ben je van 15.30 uur tot 17.00 uur van harte welkom om mee te doen! Het mooiste van alles: deelname is dit jaar helemaal gratis! De inschrijving is gesloten. En de bingokaart? Die wordt bij je in de brievenbus gedaan door één van onze SJV'ers.
 
Door met z’n allen online te bingoën, zijn we toch een beetje samen ook al zijn we thuis. Dit is iets nieuws, iets leuks, en je kunt lekker vanaf je eigen bank de prijzen binnenslepen! Als je bingo hebt, app je 'BINGO!' naar een speciaal nummer met een foto van je bingokaart, maar hierover vertellen we je meer tijdens de start van het festijn. En de prijzen? Die worden bij je thuisbezorgd. SJV komt langs met een auto waarvan de kofferbak is volgeladen met prijzen, je kiest zelf welk cadeau jij in ontvangst neemt!
 
Doe je gezellig mee met je familie? Dan zie je je vriendjes en klasgenootjes gewoon online, in hun eigen huis. Tijd voor een gezellige middag in je kerstvakantie!
 
Tot maandag 28 december bij de livestream!
Cookie instellingen