Koningsdag

27 april 2022 om 10:30 tot 27 april 2022 om 16:00

Defilé: 10.30 uur

SJV Rosmalen pakt op Koningsdag flink uit! De feestdag wordt geopend met het defilé voor de kinderen van groep 1 t/m 6. We verzamelen vanaf 10.45 uur op de Driesprong. Kinderen komen met hun versierde fiets, step of bolderkar en trekken door het dorp. Per leeftijdscategorie zal een jury het mooist versierde voertuig kiezen. Om 11.00 uur vertrekken we vanaf de Driesprong en maken we met z’n allen een kleine tocht door ons mooie dorp.


Kinderrommelmarkt: 12.00 - 16.00 uur

In de Dorpsstraat is er vanaf 12.00 uur een kinderrommelmarkt voor de kinderen in de leeftijd van de basisschool. Het is de bedoeling dat je zelf een kleedje meebrengt waar je jouw spulletjes (geen levende dieren) uit kunt stallen en verkopen. Een plaatsje kost € 2,00, en we komen na een tijdje langs om af te rekenen. Je ontvangt, naast een betaalbewijs, ook een lotnummer voor de loterij aan het eind van de middag! De spullen die je niet verkoopt, neem je aan het einde van de middag natuurlijk weer mee naar huis. Let op! De winkels kunnen open zijn, ga niet voor de ingang van de winkels zitten.
 

Schminken en knutselen

Wil jij geschminkt worden of heb je zin om te knutselen dan ben je van harte welkom vanaf 13.00 uur op de Driesprong.
 

Voorstellingen

Het centrale punt van deze dag is de Driesprong. Daar is van alles te doen. Kinderen kunnen zich laten schminken en ook zijn er verschillende voorstellingen. Een DJ draait muziek tussen de 'optredens'. Kom kijken, luisteren en meedoen met het spetterende optreden op de podiumwagen op de Driesprong. 
 

Loterij

Iedere deelnemer aan de kinderrommelmarkt heeft bij betaling een lotnummer gekregen. Om 15.50 uur zal uit deze lotnummers een winnaar gekozen worden die naar huis gaat met een prachtige prijs!
 
Om 16.00 uur sluiten wij ons programma af en neemt de horeca het over.
Tijdens en na het SJV-programma zal er muziek aanwezig zijn op de Driesprong

Cookie instellingen