Prom Night

22 juni 2024 om 19:30 tot 22 juni 2024 om 22:00

De Kentering , Dorpsstraat 54 , Rosmalen

Waar is dat feestje?

Locatie: De Kentering Partycentrum, Dorpsstraat 54       
Tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur
 

Aanmelden

De inschrijving is gesloten. 

Betalen

Na de betaling van € 5,- tijdens een van onze betaalavonden is je inschrijving definitief en ontvang je van ons het oranje Prom Night-polsbandje. De betaalavonden zijn bij het SJV-gebouw (Mimosastraat 1) op: 
•    Dinsdag 4 juni: 19:30u - 21:00u 
•    Woensdag 5 juni: 19:30u - 21:00u

Betalen kan met QR-code of cash. 

Drinken, snoep & chips

Let op: anders dan tijdens de normale SJV disco's kost een drankje tijdens de Prom Night € 1,50.
Snoep en chips kosten gewoon € 0,50,- zoals jullie van ons gewend zijn.


Oranje polsbandje

Waarschijnlijk overbodig om te zeggen, maar de deelnemers dienen tijdens de Promnight hun oranje polsbandje (ontvangen bij de betaalavond) te dragen. Dit oranje polsbandje, vervangt het discopasje, het discopasje hoeft deze avond dus niet mee.
 

Verkeersveiligheid

Langs de aanrijroute hebben wij gezorgd voor verkeersregelaars. We rijden namelijk door voetgangersgebied. De verkeersregelaars staan er voor de veiligheid van deelnemers en omstanders. Luister daarom te allen tijde naar de aanwijzingen van onze verkeersregelaars!
 

Aanrijroute

Vanaf de Raadhuisstraat/Hoogstraat ter hoogte van de Dent10 starten we vanaf 19.15 uur met de aanrijroute naar De Kentering. Kom niet te vroeg, om verkeershinder te voorkomen. 

Let op: voor hulpouders (geef je naam door bij inrijden van de straat) van de Prom Night en limousines geldt dat zij mogen verzamelen in de Dorpsstraat ter hoogte van 't Koffiehuis (aanrijden vanaf kruispunt Nieuwstraat, Schoolstraat).

Cookie instellingen