Wandel3Daagse

22 mei 2024 tot 24 mei 2024

SJV Rosmalen , Rosmalen e.o.

De 44e editie van de SJV Wandel3Daagse staat gepland op 22, 23 en 24 mei 2024.  

De routes van vandaag, vrijdag 24 mei 2024
Klik hier voor de route 5KM

Klik hier voor de route 10KM

Veel wandelplezier!

-------

Het is langzaam weer tijd voor de lente, en dat betekent dat de organisatie van de jaarlijkse Wandel3Daagse van SJV weer is gestart! Al jaren is dit een van onze best bezochte activiteiten met ruim 3.000 enthousiaste wandelaars. Ook dit jaar vindt de Wandel3Daagse plaats, en wel op 22, 23 en 24 mei. We nodigen alle kids (en hun vriendjes, ouders, opa’s en oma’s) uit om gezellig met ons mee te wandelen. 

Let op: dit jaar testen we met 'gespreid starten' om de drukte meer te spreiden. Onder de vertrektijden en -locaties vind je meer informatie.

Dit jaar worden er opnieuw weer leuke routes door ons mooie dorp uitgestippeld: routes van 5 en 10 km. De aanmelding via de  scholen in Rosmalen is inmiddels gesloten. Mocht je deze gemist hebben of wandel je graag mee zonder deelname van een school (gewoon als je lekker wil wandelen)?.... Geen probleem, op woensdag 22 mei (tijdens de eerste dag van de W3D) kun je je aanmelden bij de SJV-post op het startveld. Je kunt daar alsnog een stempelkaart kopen. De kosten hiervan bedragen € 3,50 per persoon. Dit bedrag kan contant, liefst gepast, worden voldaan.  

Meer informatie over de vertrektijden en -locaties vind je hieronder:  

Woensdag 22 mei: 

Locatie: Vladerackenpark / OJC  

  • Vertrektijd 5 km: om 18.30 uur  

  • Vertrektijd 10 km: om 18.15 uur  

Donderdag 23 mei:   

Locatie: De Hazelaar  

  • Vertrektijd 5 km: om 18.30 uur  

  • Vertrektijd 10 km: om 18.15 uur  

Vrijdag 24 mei: 

Locatie: Het Gildeplein  

  • Vertrektijd 5 km: om 17.45 uur  

  • Vertrektijd 10 km: om 17.15 uur  

Tijdens de editie van 2023 mochten wij bijna 3.000 deelnemers verwelkomen en toejuichen op de Rosmalense “Via Gladiola”. Ook tijdens deze 44ste editie hopen we op jullie enthousiaste inzet, zodat we er ook dit jaar weer een groot succes van kunnen maken. 

 

Gespreid starten

Afgelopen jaren ontvingen we regelmatig feedback over de wachttijden bij de start en de stempelposten, net als de opstoppingen bij de wat smallere paadjes. Daarom hebben we nagedacht over de mogelijkheden van gespreid starten, waarbij we voor een beter spreiding en dus doorstroming zorgen van de wandelaars. 
 
Bij wijze van proef willen we dit jaar de deelnemers gespreid laten starten in groepen van +/- 1.000 wandelaars. We hebben een indeling gemaakt, waarbij elke school een keertje als eerste, 2e en als laatste start. Bekijk hieronder in welke school je zit, en hoe laat je kunt starten. We 'handhaven' hier niet op, maar om dit te laten slagen vragen we iedereen om zich aan het schema te houden. Dank!
 
 
Uitgangspunt is dat de 10 km lopers als 1 groep en altijd als eerste starten. Daarna volgen de 5KM wandelaars volgens bovenstaand schema. Op de vrijdag zijn we allemaal al wat gewend aan de startblokken en starten dan (5KM) om de 10 minuten.
 
Cookie instellingen