Reünie op vrijdag 14 augustus: kom je ook?

Voor alle oud-vrijwilligers sinds 1974

In de 50 jaar dat SJV bestaat, zijn er vele vrijwilligers betrokken geweest en nog steeds gelukkig! Zonder deze volwassen SJV-ers en de SJV-Jeugdcommissie (kinderen van 12-18 jaar) zouden we dit prachtige feest niet kunnen vieren. Zij stoppen keer op keer hun ziel en zaligheid in het organiseren van geweldige activiteiten om de kinderen in Rosmalen een onvergetelijke tijd te geven.

Reünie
Vrijdagavond 16 augustus a.s. is het groot feest aan de Mimosastraat tijdens het welbekende eindfeest van de KinderVakantieWeek. Dit jaar nodigt SJV Rosmalen ook graag álle oud-vrijwilligers uit voor een reünie om het jubileum te vieren.

Ben jij in de afgelopen 50 jaar ooit vrijwilliger geweest bij SJV of ken je iemand die dit was? Dan nodigen wij jou van harte uit tijdens de laatste vrijdag van kindervakantieweek 2024. In de grote tent aan de Mimosastraat verwelkomen we jou graag vanaf 17 uur en halen we gezellig met al die andere oud vrijwilligers herinneringen op.

Aanmelden?
Hoeft niet, maar vinden we wel fijn (wij leggen dan een consumptiebon voor je klaar). Wil je alsjeblieft in het opmerkingenveld noteren wanneer jij bij SJV actief was als vrijwilliger en wat je deed? Wij verheugen ons erop om je weer te zien, tot dan!

SJV Reunie vrijdag 16-8-2024    
 

Aanmelding reunie 16 aug 2024

Cookie instellingen