SJV voorstelling in Perron3 op vr 14, za 15 en zo 16 maart 2025

In maart 2025 presenteert SJV Rosmalen een unieke theatervoorstelling waarin alle herinneringen aan SJV Rosmalen en het speciale SJV-gevoel centraal staat. 

SJV is goud: een halve eeuw herinneringen! 
Vier samen met ons het 50-jarig gouden jubileum van SJV met een onvergetelijke familievoorstelling boordevol humor, dans en muziek! Maak kennis met Judith en Sonja, twee Rosmalense dames die je maar al te graag meenemen op avontuur. Geniet samen met het hele gezin van een voorstelling vol avontuur en nostalgie, met vele iconische SJV-activiteiten, geregisseerd door professioneel theatermaker Petra Kachelland. Van het Kabouterbos tot de Prom Night en van de Wandeldriedaagse tot de welbekende KinderVakantieWeek, ze komen allemaal voorbij. Natuurlijk is onze geliefde mascotte SJeVke ook van de partij om dit feestje mee te vieren. Als klap op de vuurpijl zullen diverse Rosmalense kinderen hun opwachting maken in deze te gekke jubileumvoorstelling. Hoe? Dat is nog een verrassing…

Deze unieke jubileumviering is te zien op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 maart in Perron3. Mis het niet en vier met ons 50 jaar SJV!

De kaartverkoop start op maandag 12 augustus a.s. via de website van Perron3.  

Cookie instellingen