Gouden jubileum: SJV Rosmalen bestaat 50 jaar

SJV Rosmalen is jarig en wordt deze zomer 50 jaar! Dit gouden jubileumfeest vieren we met de kinderen, ouders, grootouders en iedereen die SJV een warm hart toedraagt. Wat begon in 1974 met een aantal actieve ouders die de eerste KinderVakantieWeek organiseerden, is nu met SJV uitgegroeid tot een begrip voor alle kinderen en hun ouders in Rosmalen.

50 jaar is een hele tijd waarin van alles is gebeurd en veel mensen mooie herinneringen hebben gemaakt bij SJV. Inmiddels praten meerdere generaties dorpsgenoten met vol enthousiasme over de activiteiten, het plezier en de gemaakte vriendschappen als kind en/of vrijwilliger bij SJV. Leuk om te horen is dat er nog steeds met een grote glimlach wordt gesproken over bijvoorbeeld de recordpoging chips eten waarmee het Guinness Book of Records is gehaald, de reis naar Euro Disney ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan, en nog veel meer. 

Bij de start van de komende KinderVakantie-Week begint het feest, dat het hele seizoen 2024-2025 duurt. Bekende activiteiten uit de rijke SJV-historie worden in een nieuw gouden jasje gegoten. En staan een aantal nieuwe activiteiten op het programma, zoals een Obstacle Run en een unieke SJV-voorstelling in Perron-3!

Klik hier voor onze jubileumpagina met alle feestelijke activiteiten. 

Cookie instellingen